18/11/07

Sortida per la Serra del Litoral


El passat dissabte, sí aquell dia que va fer tanta calor, uns agoserats ens vam atrevir a sortir amb la btt. Vam organitzar una volteta pel Parc Natural de la Serra del Litoral i vam sortir ben aviat de Vilanova del Vallès i ràpidament vam entrar en calor, ja que ens vam trobar unes bones rampes amb força sorra que feia patinar la bici.
Seguidament ens vam endinsar pel bosc de Séllecs, voltejant el turó Rodó. Des de les cotes altes vam veure Montserrat i la Mola, feia un dia fantàstic. Després vam baixar per l'altre costat fins arribar al Pitch & Putt de Vallromanes, on vam veure nens golpejant "mandarines", jeje... El cap va agafar la iniciativa i vam prescindir de GPS, agafant un camí fora de programa. El camí ressegia el torrent de Can Maimó, com us podeu imaginar no vam parar de pujar durant una bona estona fins arribar al turó de Pedrells de 426m.
Des d'allà ens van recomanar que anéssim a veure un mirador situat en el GR-92 que valia molt la pena. Es veia el mar i Barcelona des de una perspectiva molt diferent a l'habitual, increïble. Tot seguit ja va retornar parant a "Can Salbador" on vam carregar les piles amb botifarra i mongetes i les caloríes perdudes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada