El passat dissabte ens vam aventurar per terres de l'Anoia, una comarca propera i força desconeguda. Ens vam reunir en el Bruc per continuar fins a Sant Martí de Tous molt a prop d'Igualada. Allà vam poder fer una passejada ràpida pel costat del castell del segle X i el seu petit casc antic, ja que feia molt de vent i no us podeu imaginar el fred que feia. Per resposar una mica del gran desgast energètic, vam fer un segon esmorzar. Al sortir ens vam dirgir cap a La Fou, una mena de bassa amagada entre uns petits cingles càrstics i on a més hi ha un salt d'aigua que normalment està sec, però que aquest any brollava aigua a dojo. Pel petit treking que vam fer vam poder veure la cova del diable, ja que l'indret està replè de llegendes.
Després vam anar cap a la Tossa de Montbui, però per un itinerari d'aventura... el GPS ens va dur per uns camins rurals brutals. L'aventura va acabar quan el camí que ens duia directament al cim estava tallat per un arbre caigut pel vendaval passat. Per tant vam haver d'improvisar i voltejar la muntanya. Un cop en el cim de la Tossa vam disfrutar d'unes vistes genials amb un paisatge verd i al fons s'apreciava la serralada del Port del Comte tot enfarinat. Vam seguir cap a Santa Maria de Miralles, però no vam trobar res d'interessant, per això vam decidir de fer mitja volta i fer el dinar a Igualada. Allà vam dinar en un local força xulo anomenat "Munich". Després amb l'estómac ben carregat vam passejar per la ciutat que està fantàstica. Ja era un pèl tard que vam anar cap a la Pobla de Claramunt per mirar de pujar al Castell, però com ja era evident no vam poder pujar-hi. Per acabar el dia vam anar cap a Capellades, vam veure el molí paperer per fora i pels carrerons del centre. Vam acabar en el bar Aloy, un lloc força pintoresc i el propietari un tros de pa. El bar disposava d'un pati posterior preciós i el bon home ens va mostrar la bodega que estava en el soterrani.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada